top of page
Home

Munkáltatóként felpezsdítenéd online toborzási hatékonyságod?

mac-monitor-png-5.png
4x

annyi jelentkezőhöz jutunk el social media felületeinken.

Munkáltatói kommunikáció social média felületeken a célcsoport számára releváns tartalmakkal, álláshirdetésekkel.

800+

kék- és fehérgalléros jelentkezőnk lett két hét alatt.

Azonnal bevethető, a jelöltek számára gyors jelentkezést biztosító saját toborzási felület.

22.4%

konverziós arányunk van. Majdnem minden 4. látogató jelentkezik.

Drága állásportálok helyett saját csatornáidat építjük, célzott álláshirdetésekkel, mérhető megtérüléssel.

-84%

lett alacsonyabb a toborzási költségünk IT szektorban.

Vezetői döntéstámogató online toborzási hatékonyság mutatók, valós idejű riportban.

magyar 01.png
ORE
01 Social- és hirdetés management

Munkáltatói márka ismertséged növelnéd Facebookon, Instagramon vagy Linkedinen?

Szeretnéd megelőzni a versenytársakat és vonzó employer brandet építeni a közösségi média adta toborzási lehetőségekkel?

Social media- és álláshirdetés managementet nyújtunk tervezett módon a toborzási célok támogatására. Állásportálok helyett építs bármikor bevethető, költséghatékony saját csatornákat!

Lemorzsolódnak a jelöltek a hosszú jelentkezési folyamat során? Egyszerű és gyors jelentkezési landing felületre van szükséged? 

Meglévő karrier oldaladat felfrissítenéd? Munkáltatói márkádhoz igazítva vizuálisan és tartalmilag?

 

A-Z-ig megtervezzük és megvalósítjuk karrier landing oldal álmaid. Egyedi grafikai megjelenést készítünk, szegmentált munkáltatói érték kommunikációval és gyors jelentkezési felülettel.  

02 Karrier landig oldal
Miben támogat a #TeamBrandfizz?
brandfizz_recruitment_pictogram-34.png

VONZÓ SOCIAL MEDIA TARTALOM

A célcsoport számára releváns üzeneteknek megfelelően összeállított negyedéves tartalmi tervet készítünk, hogy neked csak negyedévente egyszer kelljen poszt jóváhagyással foglalkoznod.

Like_pikto_VEGLEGES.png

DŐLJ HÁTRA

A tartalomtervezésen túl Facebook, Instagram vagy Linkedin oldaladat üzemeltetjük és moderáljuk a kommenteket, jelentkezéseket, üzeneteket, hogy neked ne a vasárnapi ebéd mellett kelljen jelölt üzenetekre válaszolnod. 

Social_ad_pikto_VEGLEGES.png

KAMPÁNY MANAGEMENT

Megtervezzük toborzási rendezvény- vagy álláshirdetés kampányaid. Teszteljük és bid manageljük a legjobb eredmény elérése érdekében. Így biztos lehetsz benne, hogy elegen lesznek az eseményen vagy az ATS-ben.

Plan Budget Resources.png

HIRDETÉSI BUDGETKERET

Csomagunk részeként havi hirdetési budgetkeretet is adunk, amit minden hónapban az aktuális toborzásra fordíthatsz. Nem kell minden hónapban global budget approvalért rohannod vagy céges bankkártyát használnod a hirdetések elindításához.

MULTI-SKILL CSAPAT

Jelölt élmény fontossága.png

Tapasztalt grafikust és videóst adunk. A-tól Z-ig mindent biztosítunk. Egy dedikált employer brand project manager fog támogatni, aki mögött egy teljes kreatív csapat áll (grafikus, szövegíró, fotós & videós stáb).

Online_Recruitment_VEGLEGES.png

ÁLLÁSHIRDETÉSEK

"Dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés?" Na, az ilyen sallangokat elfelejtheted. Vizuálisan és szövegesen is feltuningoljuk social álláshirdetéseid. Nem kell azon aggódnod, hogy mitől lesz érdekes az a bizonyos üzletág.

Szakmai Meetup.png

KOLLÉGÁK BEVONÁSA

A vállalat valódi arcát valódi kollégáink adják. Az ő bevonásukkal tudunk hiteles képet mutatni magunkról. Olyan élményt adunk, amivel nemcsak social media tartalmat gyártunk, hanem Te lehetsz a vállalati közösségépítés motorja is.

Diagnostics.png

MÉRHETŐ EREDMÉNYEK

Adatokra alapozott vezetői döntéseket hozhatsz, amit akár egy az egyben bevihetsz a management elé is. Hozzáférsz source tracking és valósidejű hirdetési budget tracking online toborzási dashboard felületünkhöz.

brandfizz_targetgroup_pictogram.png

REMARKETING

A toborzási hatékonyság igazi hullámlovasai a remarketing rendszert is bevetik, hogy visszacélozzák látogatóikat. Ezt is segítünk kiépíteni, anélkül, hogy az online marketing szakértőjévé kéne válnod egyik pillanatról a másikra.

Külföldi - vidéki munkavégzés.png

LOKALIZÁLT LEGJOBB GYAKORLATOK

Nem a hazai benchmarkokat követjük. Nemzetközi best practice-ek alapján azonnal beépítjük a legújabb innovációkat, social media trendeket. Emiatt a globális guideline-okhoz való igazodásban is nagy gyakorlatot szereztünk.

Kinek ajánljuk?

A social media felületek toborzási  eredményességét szeretnéd mérni? Ráadásul valós időben, hogy gyors vezetői döntéseket hozhass?

Mi is abban hiszünk, hogy adatok alapján lehet következő stratégiai lépéseket meghatározni.

 

Ezért a teljes online toborzási folyamat aktivitásait mérjük, melyet nyomon követhetsz valósidőben az erre kialakított dashboardon. Havi és negyedéves szinten pedig vezetői szintre riportáljuk.

ORE_Brandfizz_Sales_ppt.png

TUDJ MEG TÖBBET

Horváth Ádám, Chief Sparkle Offizzer, a Brandfizz egyik társalapítójától

Konfetti_edited.png

Akik már tudatosan építik online toborzási hatékonyságukat.

REFERENCIÁK